Видеонаблюдение, охранителни системи, пожароизвестяване, пожарогасене, контрол на достъпа и видео-домофони.
Видеонаблюдение
Видеонаблюдението все по-често се използва в бизнеса както с цел контрол и наблюдение, така и за защита на наблюдавания обект. Използва се широко в целия свят не само за контрол на технологичния процес на служителите но и за безопасност на клиентите в частност видеонаблюдението разкрива възможности за подобряване на качеството на обслужване.

В Ди Ен Ес Секюрити предлагаме камери с висока разделителна способност и чувствителност за вътрешен и външен монтаж, камери с вградена инфрачервена подстветка, подвижни камери в две равнини, високоскоростни камери с ръчно управление и/или маршрутизиране както и различни видове обективи.


  • Цифрово записващи устройства с различни брой канали и дискова памет с възможности за работа в мрежи и дистанционно видеонаблюдение. Тази система за видеонаблюдение дава възможност за отдалечено наблюдение през локална мрежа или Интернет, което я прави идеална за контрол от разстояние. Това осигурява на управителя или собственика на обекта наблюдение по всяко време и следене за нередности.
  • Термовизионни камери;
  • IP Камери и обективи, IP сървъри, IP мрежи, включително и оптични, също за работа в мрежи и дистанционно видеонаблюдение и видеонаблюдение през интернет.
  • Кожуси за камери за външен монтаж с отопление и вентилация, стойки, инфрачервени осветители и други аксесоари.

Не забравяйте: Наличието на камери играе психологическа роля и намалява вероятността персоналът или клиентите да извършат посегателство или кражба в обекта.

Ди Ен Ес Секюрити предлага комплексно проектиране, изграждане и поддръжка на всички видове: Системи за видеонаблюдение и охрана в бензиностанции, банки, барове и заведения, държавни учреждения, игрални зали, казина, офиси, превозни средства (Автомобили, камиони и автобуси), складове,  търговски обекти, училища, частни жилища.


ДОПЪЛНИТЕЛНА ИНФОРМАЦИЯКонтрол на уплътняването на работното време

Колко ефективно се използва работното време от Вашите служители? Дали те спазват точно работния график и полагат 8 часа труд?
 
Отговорите на тези въпроси може да получите лесно, ако се доверите на системите за видеонаблюдение. Във всеки един момент Вие ще имате поглед върху това, какво точно се случва в работните помещения и офиси и как протича ежедневният работен процес. Ако имате съмнения, че определени служители не изпълняват съвестно своите задължения и „крадат” от времето, определено за работа, Вие ще разполагате и с видео архив, който може да прегледате както на място във Вашия офис, така и отдалечено чрез компютър или мобилен телефон.
 
Статистически данни от водещи изследователски организации за анализ на пазара и ефективността на труда показват, че ефективността на работата и приходите се покачват между 10 и 15% след монтиране на система за видеонаблюдение. Факт е, че служителите уплътняват работното си време по-добре, когато знаят, че са наблюдавани.


Качество на обслужване на клиентите

Искате ли да знаете как точно се обслужват клиентите на Вашата фирма? Дали те получават необходимото внимание от страна на Вашите служители? Колко компетентно се представят и продават Вашите продукти и услуги?
 
В търговските офиси  на голям кабелен оператор монтирахме 7 камери и микрофони, които следят и записват работния процес по обслужване на клиентите. Търговският  мениджър контролира по всяко едно време как се представят пред клиентите новите услуги и промоции от страна на служителите.
 
Само след две седмични оперативки бяха дадени препоръки как по-качествено да бъдат обслужвани клиентите. Благодарение на това в рамките на следващите два месеца, фирмата отчете прираст от 45% по отношение на нови договори за предлаганите услуги.


Контрол на места за разплащане

При боравенето с пари и ценни документи нерядко възникват спорни ситуации, които рефлектират както върху служителите, така и върху клиентите. Системата за видеонаблюдение може да помогне за решаването на такива случаи, чрез видеокамери с подходяща резолюция, монтирани на местата за разплащане и гишетата за клиенти.
 
В офис на банка, при отчитане на дневния оборот в края на деня се установява липсата на голяма сума пари. Благодарение на видеокамерите, монтирани на местата за разплащане, мениджърът по сигурността открива, че е  допусната грешка от страна на касиерката, която е дала по-голяма сума от заявената, както и самоличността на клиента. С помощта на събраната информация банката прави необходимото сумата да бъде възстановена още на следващия ден.
 
Често се случва при заплащане на покупки в магазин някои клиенти да влизат в спор с продавачите за точната сума, която са дали, както и рестото, което им е върнато. При решаването на такива случаи безценна помощ оказват подходящите видеокамери, монтирани в близост до касите. На записите ясно се вижда какви банкноти дава клиентът и какво е рестото, което му се връща.


Вандализъм

Не-рядко обекти или превозни средства стават жертва на вандализъм, което води до материални загуби. Такива действия ефикасно могат да бъдат прекратени с използването на системи за видеонаблюдение.
 
Наш клиент се оплакваше от редовни посегателства върху кафе-автомати, монтирани на различни места в града. Обикновено това се случваше вечер.
 
Предложихме система за видеонаблюдение, която се състоеше от камера с Day&Night  функция и едноканално цифрово записващо устройство, което бе монтирано в кафе-автомата. Няколко дни след това полицията разпозна на записите извършителите и предприе съответните мерки по залавянето им.


Превенция и разкриване на кражби

Много често самото наличие на монтирана техника за видеонаблюдение е достатъчно условие за предотвратяване извършването на кражби от автомобили, частни и обществени сгради и други обекти.


Видеонаблюдение при понижена видимост
 
Дори и най-съвършената камера не би могла  да вижда през мъгла, дим, снеговалеж, дъжд или при пълна тъмнина. Оптималното решение в такива случаи е използването на термовизионна камера, която визуализира обектите, благодарение на температурната разлика с околната среда. С такава камера може да бъде различен автомобил от разстояние 1км и човек от 360м.
 
Наш клиент имаше проблем с охраната на открити производствени площи на два завода. След монтажа на 4 термовизионни камери, бяха заловени трима крадци, които до този момент бяха присвоили над 5 километра захранващ кабел и бяха нанесли щети за десетки хиляди левове.


Незабавно уведомяване при детекция на движение

Основен проблем при охраната на обекти с голям брой камери е ефективното им следене и своевременната реакция от страна на операторите в случай на детекция на движение. Как може един оператор едновременно на следи множество монитори в продължение на часове?
 
Възможностите на системата да привлече вниманието на оператора в случай на детекция на движение от дадена камера прави задачата изпълнима. Сигналът, който тя подава бива видео, звуков или комбиниран.  Така операторът може да вземе незабавно решение какво да предприеме, а системата едновременно с това може да изпрати снимка (JPEG) от камерата или съобщение за събитието до компютър или мобилен телефон. Записващото устройство записва събитието и осигурява възможност то да бъде прегледано и в последствие.
За подробна информация свържете се с нас.


Технически акценти

• Детекция на струпване на хора - SONY

• Броене на хора - SONY

• Аудио анализ - 360° защита - SONY

• Супер широк динамичен обхват – VIEW-DR – SONY

• Двупосочно предаване и приемане на звук

• Система за автоматично фокусиране на камери

• Компенсация за силни светлинни източници – HLC

• Интелигентно инфрачервено осветление

• Увеличаване на видимостта в тъмни участъци на картината - SSDR

• Термовизионна технология

• Повишаване на рязкостта на контурите на движещи се обекти – VPS

• Цифрова стабилизация на изображението – DIS

• Придаване на интелигентни функции на аналогови камери

• Мегапикселови технологии на AVIGILON

• Софтуер за разпознаване на регистрационни номера – LPR

• IP68 рейтинг за водозащитеност на камери
 
Имате нужда от индивидуален проект? Свържете се с нас +359 64 900 477
ВидеонаблюдениеПожароизвестяване и ПожарогасенеКонтрол на достъпа и Видеодомофони Ел. Инсталации и мълниезащитни системи
За контакти
Ди Ен Ес Секюрити ЕООД
Плевен ул. "Неофит Рилски" 25


Телефон: 064 900 477
Мобилен: 0879 294848
E-mail:office@dnss.bg

Сертификати
Сертификати
Категории продукти
• Видеонаблюдение

• Пожароизвестяване и пожарогасене

• Контрол на достъп и видеодомофони

• Сигнално-охранителни системи SATEL

• Начало
• Файлове и ръководства
• Доставка
• Плащане
• Технически речник
• Контакти
• Условия за ползване
• Използване на Бисквитки
© 2012 - 2018 Всички права са запазени от Ди Ен Ес Секюрити ЕООДwww.dnss.bgnerasoft v3.0.9.1 Web design and programming by Vizia Design Studio