Видеонаблюдение, охранителни системи, пожароизвестяване, пожарогасене, контрол на достъпа и видео-домофони.
Автомобилни системи



За собственици на бизнес с малък или голям брой фирмени автомобили

В днешно време ефективността на работата е един от най-важните фактори за прогреса на вашия бизнес. GPS системите осигуряват информация в реално време за местоположението на вашите фирмени автомобили или други превозни средства. По този начин се гарантира надежден контрол върху правомерното използване на превозните средства и се откриват злоумишлени действия от страна на служителите. Системите за позициониране осигуряват постоянно наблюдение с информация за скоростта и посоката на движение. Могат да се генерират и отчети за разход на гориво и оптимизация на маршрути. Използването на RFID карта осигурява контрол на достъпа до автомобила и запалването на двигателя. В заключение, GPS системите подпомагат намаляването на времетраенето на бизнес циклите и повишават качеството на работа.


Навигационни системи
 
Системите за навигация добиват все по-голяма популярност сред водачите на моторни превозни средства. Наличието на такива системи е особено полезно при пътуване в непознати територии. Те спестяват време и гориво и предоставят информация в реално време за избягване на задръствания, наличие на камери, както и местоположението на ресторанти, туристически и исторически атракции. Системите са лесни за експлоатация и съдържат най-новите пътни карти на България, Европа и света. Режимът на използване hands-free (благодарение на вградените микрофон и високоговорител) помага на водача да не отделя очите си от пътя.


Алармени системи за автомобили
 
Автомобилните алармени системи са електронни устройства, които се инсталират с цел предотвратяване на кражби на автомобили или ценни вещи в тях. Модерните системи включват различни функции за защита и комфорт, като блокиране на запалването на двигателя от неоторизирани лица, дистанционно запалване, включване на отопление/климатик, отваряне на багажник и др. Някои системи могат да се използват с фабричното дистанционно за автомобила, което допълнително улеснява собственика. Други системи са одобрени за сключване на застраховка Автокаско.


Радар-детектори
 
Радар-детекторните устройства се инсталират в автомобили с цел аудио-визуално оповестяване на наличието на полицейска радарна или лазерна система за засичане на скоростта на автомобила. Устройствата могат да бъдат програмирани да дават само аудио или само визуална информация. Повечето от съвременните модели включват няколко режима на работа, включително и функция за предотвратяване на изразходването на акумулатора на автомобила, която автоматично изключва радарния детектор след 6 часа неактивност.


Предимствата на автомобилното фолио
 
Автомобилното фолио се инсталира с няколко основни цели – UV защита, по-добра топлинна изолация на автомобила и предотвратяване на наранявания от парчета при счупване на стъкло. Фолиото също така повишава и удароустойчивостта на автомобилното стъкло. Предлагат се различни видове фолио, с различна степен на защита, както и с една или няколко функционалности в зависимост от желанието на клиента.


Технически акценти

• Контрол и известяване по GSM

• Скачащ код

• Градски режим на радар детекторите
Имате нужда от индивидуален проект? Свържете се с нас +359 64 900 477
ВидеонаблюдениеПожароизвестяване и ПожарогасенеКонтрол на достъпа и Видеодомофони Ел. Инсталации и мълниезащитни системи
За контакти
Ди Ен Ес Секюрити ЕООД
Плевен ул. "Неофит Рилски" 25


Телефон: 064 900 477
Мобилен: 0879 294848
E-mail:office@dnss.bg

Сертификати
Сертификати
Категории продукти
• Видеонаблюдение

• Пожароизвестяване и пожарогасене

• Контрол на достъп и видеодомофони

• Сигнално-охранителни системи SATEL

• Начало
• Файлове и ръководства
• Доставка
• Плащане
• Технически речник
• Контакти
• Условия за ползване
• Използване на Бисквитки
© 2012 - 2018 Всички права са запазени от Ди Ен Ес Секюрити ЕООДwww.dnss.bgnerasoft v3.0.9.1 Web design and programming by Vizia Design Studio