Видеонаблюдение, охранителни системи, пожароизвестяване, пожарогасене, контрол на достъпа и видео-домофони.
Контрол на достъп и Видеодомофони
Kонтрол на достъп и работно време

Системите за контрол на достъп и работно време контролират пропускателния режим и работното време чрез съвременни технологии за оторизация - RFID и биометрия. 
 
Възможностите на съвременните системи за контрол на достъп се простират далеч отвъд просто контрол на хората, които могат да влязат в една сграда.
 
Системите не само отчитат събитията, но взимат решения в реално време. Това дава възможност за дефиниране на определени правила за достъп до даден периметър, за дадено лице или група хора и др. 
 
Автоматизираният контрол на достъп и работно време премахва необходимостта от физически контрол на входовете и изходите на контролираните помещения и осъществява пълен контрол и статистика върху присъствието (отстъствието) на персонала,  работното време, началото и края на работния ден.

 
Електронна система за контрол на достъпа предлага няколко предимства пред традиционните брави и ключове:

  • Трябва Ви само един ключ
С електронен достъп, вашият единствен ключ или код за достъп Ви дава достъп до всяка врата, до която трябва да имате достъп, така че няма шанс да забравите ключа за определена врата. Ако има място, където трябва да имате достъп, а не се разпознава от системата, оператора на мрежата може да добавят вас или вашия пряк ръководител към списъка незабавно.
 
  • Електронният контрол на достъпа е напълно адаптивен за всеки потребител
 
Електронен контрол на достъпа Ви дава възможност да определяте различни нива потребители с права на достъп по целия път към отделни врати и часове. Това свежда до минимум излагането на риск, като намалява достъпа до зони, в които присъствието на потребителя не е нужно.
 
  • Електронните ключове са трудни за копиране, ако не и невъзможни
Докато физически ключове могат да бъдат копирани много лесно, размножаването на електронни ключове е много по сложно, ако не и невъзможно. Това прави вашата система за достъп много по-сигурна, отколкото може да бъде с метални ключове.
 
  • Електронните RFID ключове улесняват и пестят време
Ако някой техник се нуждае от допълнителен достъп за да се справи с извънредни ситуации в зона, в която няма достъп, правата му могат да бъдат актуализирани веднага. По този начин, технологиите могат да спестят време и да ускорят ремонта.

  • Пълна хронология на събитията
Със система за електронен достъп, всяко влизане във Вашите обекти се регистрира за последващ преглед. Това може да бъде безценен инструмент, когато се изследва вандализъм или кражба, или за следене на времето за реагиране или работното време на персонала.

  • Никога няма да Ви се наложи да смените ключалките
Електронната база данни от потребител означава, че никога няма да Ви се наложи да промени теключалките на вашите врати. Ако се загубви, карта за достъп, тя може веднага да се изтрие от базата данни и нова може да бъде издадена. Ако служителят напусне компанията, неговите права на достъп може да бъде изтрити в рамките на секунди. Това значително намалява цялостното Ви излагане на риск.

  • Електронните брави могът да се контролират дистанционно
Ако техник или човек, който не работи в обекта се нуждае от достъп до заключена зона, можете да отворите вратата дистанционно от софтуера на системата. Това ви дава допълнителна степен на гъвкавост, като същевременно се гарантира, че знаете за достъпа в зоните си.


Домофонни системи

Домофонните системи са намерили място в бита ни още от средата на миналия век със строежа на многофамилните сгради. Домофоните могат да изпълняват няколко функции - повикване от човек пред вратата, двупосочен разговор, задействане на отключващ механизъм, включване на стълбищтно осветление и т.н.
 
Съществуват различни видове домофонни системи по начин на изграждане - тип на опроводяване. Всеки производител определя начина на свързване на отделните елементи и за стандарт в домофонните системи е трудно да се говори.
 
Напоследък, повлияни от падането на цените на видео камерите и устройствата, масово навлизат видеодомофонните системи. Така при разговор може да се види човека с когото разговаряме.
 
В Ди Ен Ес Секюрити ЕООД  изграждаме модерни съвременни домофонни и видеодомофонни системи с управление на модули и електро-брава за  жилищни и административни сгради.
Разполагаме със специалисти , които могат да ремонтират вече изградени домофонни системи в по-стари жилищни сгради от масов тип.КОНТРОЛ НА ДОСТЪП

APB (Anti-Passback)

Как може да се предотврати ситуацията, в която един служител си дава скрито картата на друг?
 
При включването на функцията APB (Anti-Pass-Back), за определена врата или група врати се забраняват две последователни транзакции в една и съща посока. При отчетено влизане, системата няма да позволи повторно влизане, без да е регистрирано излизане от вратата или групата врати.


Групи за достъп


Как може да се определи само дадени хора да могат да преминават през дадени врати?
Групата за достъп определя през кои врати може да се преминава с дадена карта. В зависимост от степента на желаната сигурност е възможно достъпът да се ограничи и по часове. Примерно, извън работното време достъпът да се забранява.


Изчисляване на присъствено време

Търсите сигурен и точен метод за отчитане на работното време?
 
Системите за контрол на достъп осигуряват един от най-добрите методи за реализирането на тази цел. При задаване на входен и изходен четец, системите за контрол на достъпа могат да покажат реалният престой на всеки един служител за даден период от време. За по-големи предприятия или учреждения, е възможно задаването на няколко четци за тази цел. Това улеснява персонала, тъй като позволява на служителите да използват четците, разположени най-близо до тяхното работно място. Допълнително, софтуерът регистрира и закъснения, отсъствия и преждевременно напускане за деня. Цялата информация е достъпна чрез бързи и лесни справки в системата. Също така важно е да се отбележи, че софтуерът може да се свърже с ТРЗ система за по-комплексно обслужване на служителите и администрацията на бизнеса.


Системи с пръстов отпечатък

Как може да се установи контрол на достъп без използването на карти за служителите?
 
Биометричните датчици и контролери осигуряват контрол на достъпа до дадени помещения без използването на карти, а само с пръстов отпечатък. Типичните системи са с процент на грешка под 1% и капацитет за над 20-30 хиляди отпечатъка, което покрива нуждите на повечето проекти. Липсата на карти има и други предимства, като елиминиране на проблемите с изгубени или дефектни карти, както и отпадане на вероятността от скрито предоставяне на карта от един служител на друг.


Енергоспестяване

Едно от важните приложения на системите за контрол на достъп е енергоспестяването. Почти всеки съвременен хотел използва интегрирана система, която включва контрол на достъп с безконтактни карти. Когато гостът е в стаята, картата трябва да се постави в специален четец (идентификатор за присъствие) до вратата, който всъщност се използва за контрол на захранването на електроуредите. Когато гостът излезе от стаята, след кратък период от време интегрираната хотелска система автоматично спира захранването на всички забравени ел. уреди и осветление и изключва или намалява степента на охлаждане/отопление в стаята, което води до спестяване на електроенергия.


ДОМОФОННИ СИСТЕМИ

Дистанционна проверка на посетителите преди допускане в дома

Основното приложение на съвременните домофонни системи е да се осигури видео- и аудио-връзка между монитора и входното устройство за проверка на посетителите и дистанционно отваряне на входната врата след взимане на решение за допускане.


Видеомониторинг на входа на дома/сградата

Видеодомофонните системи включват камера на входното устройство, което позволява аудио- и видеомониторинг на района на входа. Картината се предава директно от видеомонитора, който може да е инсталиран на произволно място вътре в сградата. Това е една от важните причини за инсталиране на домофонна система. Ако позвъни някой, на когото не искате да се отваря, то той изобщо няма да разбере дали сте в сградата.


Архив със снимки на посетителите

Някои от видеодомофонните системи имат функционалността да записват снимки на посетителите във видеоархив, когато домакинът отсъства.  Функцията е особено полезна, когато домакинът отсъства често, и може да се използва като метод за елементарно видеонаблюдение. Това може да бъде ценно в случаите на незаконно проникване в дома, ако престъпниците използват видеодомофона да проверят дали има някой в къщи.


Аудио домофонна система

Ако се интересувате от елементарна система само с аудио връзка и функция за дистанционно отваряне на врата, ние предлагаме няколко едно- и многоабонатни варианта на отлични цени.За подробна информация свържете се с нас.


Технически акценти

• Интеграция със системи за видеонаблюдение

• Следене състоянието на вратите

• Бутон за изход

• Авариен бутон

• Външна видеокамера с LED осветление

• Hands-free
 
Имате нужда от индивидуален проект? Свържете се с нас +359 64 900 477
ВидеонаблюдениеПожароизвестяване и ПожарогасенеКонтрол на достъпа и Видеодомофони Ел. Инсталации и мълниезащитни системи
За контакти
Ди Ен Ес Секюрити ЕООД
Плевен ул. "Неофит Рилски" 25


Телефон: 064 900 477
Мобилен: 0879 294848
E-mail:office@dnss.bg

Сертификати
Сертификати
Категории продукти
• Видеонаблюдение

• Пожароизвестяване и пожарогасене

• Контрол на достъп и видеодомофони

• Сигнално-охранителни системи SATEL

• Начало
• Файлове и ръководства
• Доставка
• Плащане
• Технически речник
• Контакти
• Условия за ползване
• Използване на Бисквитки
© 2012 - 2018 Всички права са запазени от Ди Ен Ес Секюрити ЕООДwww.dnss.bgnerasoft v3.0.9.1 Web design and programming by Vizia Design Studio