office@dnss.bg

0700 900 45


ПОЛИТИКА ЗА ПОВЕРИТЕЛНОСТ

Кои сме ние?

DNSS е запазена търговска марка на Ди Ен Ес Секюрити ЕООД – компания, предоставяща услуги по индивидуално проектиране, мoнтаж и обслужване на системи за видеонаблюдение,слаботокови и електроинсталации, комплексни системи за безопасност.

Как да се свържете са нас?

Тел.: 0700 900 45

Адрес: ул. Георги Кочев 4, гр. Плевен

Email: office@dnss.bg

Web: www.dnss.bg

За кого се отнасят настоящите Правила за прозрачност?

Правилата за прозрачност при обработката на лични данни се отнасят до:

• Нашите клиенти

• Трети лица, чиито данни обработваме

• Нашите контрагенти

• Посетителите на уебсайта

• Кандидати за работа/стаж

• Лица, които са се абонирали да получават информационни съобщения

Бисквитки

Бисквитките са малки текстови файлове, които сайтът може да запише на вашия компютър или мобилно устройство, когато посещавате страница или сайт. Бисквитката помага на сайта или на други сайтове да разпознаят вашето устройство следващия път, когато го посетите.

Бисквитките имат различни функции – помагат сайтът да запомни потребителското име или предпочитания, да анализира колко добре се представя или да препоръча подходящо съдържание. Повечето бисквитки не събират информация, която може да идентифицира потребителя, а обща информация за това как потребителите достигат до сайтовете и ги използват, както и какво е тяхното местоположение.

Използваме бисквитки за проследяване и отчитане на трафика на уебсайта и поведението на потребителитe, чрез услугата Google Analytics, предоставена от Google. Можете да научите повече за политиките за защита на личните данни на Google като посетите: https://support.google.com/analytics/answer/6004245.

Статистиеските „бисквитки“ позволяват да отчитаме посещенията и източниците на трафик, за да можем да измерим и подобрим ефективността на нашия сайт. Те ни помагат да знаем кои страници са най-популярни и кои най-малко популярни, и да разберем как посетителите се движат в уеб сайта. Информацията, която тези бисквитки събират, се агрегира и следователно е анонимна. Ако не разрешите тези „бисквитки“, няма да знаем кога сте посетили нашия сайт, кои теми представляват интерес за нашите посетители и няма да можем да наблюдаваме ефективността му.

Всички съвременни браузъри позволяват да променяте настройките за бисквитки. Обикновено можете да намерите тези настройки в меню „опции“ или „предпочитания“ на Вашия браузър.

Колко дълго държим личните ви данни

За потребители, които се регистрират на нашия сайт (ако има такива), съхраняваме и личната информация, която те предоставят в потребителския си профил. Всички потребители могат да виждат, редактират или изтриват личната си информация по всяко време (с изключение на това, че не могат да променят потребителското си име). Администраторите на сайта могат да виждат и редактират тази информация.

Нашият общ подход е да запазим личните данни само за толкова дълго време, колкото е необходимо, за да удовлетворим целта, за която са били събрани от нас или предоставени от Вас. Съхраняваме данните за посетителите за срок от 1 година, за направените поръчки за срок от 5 години от извършването им.

Вашите права над личните ви данни

Като субект на данните имате право да поискате да:

  • Ви предоставим достъп до личните ви данни
  • отстраним неточни лични данни
  • изтрием лични данни или ограничим обработката на лични данни
  • оттеглите съгласието си

Това обаче не включва данни, които сме задължени да съхраняваме с административни цели, за нуждите на сигурността на сайта или по закон. Ако считате, че обработката на лични данни е незаконосъобразна или нарушава правата Ви, можете да подадете жалба до Комисията за защита на личните данни (гр. София, бул. Проф. Цветан Лазаров 2, www.cpdp.bg).

Как защитаваме личните ви данни

За да осигурим адекватно ниво на защита на поддържаните регистри с лични данни, прилагаме система от мерки, съответстващи на различните видове защита, предвидени в Закона за защита на личните данни и Общия регламент за защита на личните данни. Установили сме структури по предотвратяване на злоупотреби и пробиви в сигурността, както и длъжностно лице за защита на данните, които подпомагат процесите по опазване и обезпечаване сигурността на Вашите данни. С цел максимална сигурност при обработка, пренос и съхранение на личните данни, може да използваме допълнителни механизми за защита като криптиране, псевдонимизация и др.Ако имате някакви въпроси по отношение на тази Политика, свържете се с нас на office (at) dnss.bg.